Ketogén Hedonista Recepttár

előregisztráció - értesítés

Az előregisztráció kötelezettségmentes. Arra biztosít lehetőséget, hogy elsőként kapj értesítőt, amikor a Ketogén Hedonista Recepttár elérhető lesz

Kattints az alábbi gombra és add meg az értesítési adataidat

KI KÉSZÍTI A KETOGÉN HEDONISTA RECEPTTÁRAT?

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

certificate-professional-nutritionist

Rea vagyok, Ketogén Hedonista

Régebben csak sima hedonista voltam, súlyos tészta és kenyér függőséggel. 🙂 

Mielőtt a ketogén módszerre rátaláltam, mindenféle diétát kipróbáltam a káposztaleves kúrától a kaloriák számolgatásán át, a „csirke-rizs” testépítő étrenden keresztül a paleóig, étel helyettesítő porokat, fogyasztó kapszulákat, felsorolni is nehéz, hogy mi mindent.

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton, megosztom veled.

Kb. 15 éve kezdtem el ezt az életmódot. Eleinte csak a kilóim csökkentése érdekelt. Voltak „visszeséseim” és kudarcaim. Aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet fennartható egy életmód, ha finomakat lehet enni és nem kell korlátozásként tekinteni a táplálkozásra, hanem igazán élvezetessé teszem.

Szép lassan kikísérleteztem, hogy hogyan lehet elkészíteni szinte mindent keto változatban. Ráadásul úgy, hogy minden alapanyag beszerezhető a receptjeimhez normál hyper-marketekben és átlagos piacokon. Tehát zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, zsírokat, olajokat és magliszteket használok, azaz kizárólag természetes összetevőket.

Most már nem diétaként hanem étrendként tudok tekinteni a rendszeremre.  Jól érzem magam a bőrömben. A kenyerek, tészták és pizzák utáni sóvárgásom teljesen elmúlt, hiszen elképesztően finom alternatíváik lettek az én keto változataim. 

A gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon érdekelt az elmélet is. Tudom, sokan vannak, akiket az eredmény érdekel, az elméletet inkább meghagyják a kutatóknak, de én nem ilyen vagyok. Valahogy mindennek tudni akartam a miértjét is. Az üzleti világban dolgoztam, mellette képeztem magam folyamatosan a táplálkozással kapcsolatos területeken, majd végül nemzetközi képzésben megszereztem a Keto táplálkozási tanácsadó és a Professzionális táplálkozási szakértő képesítéseket.

A programjaimon már többszázan résztvettek, de aktívan kommunikálok a különböző social média platformokon a követőimmel is. Látom kinél mi hozza meg az áttörést. Téged is érdekel másoknak mi hozta meg a sikert? Akkor gyere.

Tudom mit érzel, mert én is jártam ott, ahol most te

Tini koromtól kezdve kínlódtam a súlyommal, ami a 20-as éveimre a lányom születését követően csak rosszabb lett. Annó kipróbáltam egy csomó ostoba fogyókúrát, amivel a jojó hatás miatt összességében rengeteget híztam. Az alapanyagcserém lelassult, enervált voltam és ahogy mondani szokás „csak ránéztem 10 deka sajtra, azonnal 20 dekát híztam”.

2006-ban, 29 évesen