fbpx

Tetszeni fog, amit a tükörben látsz

Kattints a lejátszás gombra és nézd vissza az ŐRÜLT ajánlatom!

Jóízű Karcsúsodás program

AMIT MOST KÍNÁLOK NEKED, AZ NAGYON EGYEDI

Ezeket kapod meg a programon

Étrendek hétről hétre

Hétről hétre új étrendet kapsz, pontos makrókkal és energiatartalommal kiszámítva, a hozzá tartozó receptekkel és bevásárlólistával együtt. Ezeket tetszés szerint variálhatod, vagy pontos étrendként is használhatod. Nem kell azon gondolkoznod, mikor mit főzz, minden elő van készítve. Az étrendek úgy vannak összerakva, hogy a lehető legkevesebb időd menjen el a főzéssel. Akár egy fél délután alatt elkészítheted és bedobozolhatod a következő heti ételeidet.

Támogató közösség

Egy olyan támogató csoport részese lehetsz, ahol együtt csináljuk a ketogén diétát. Végre vége lesz az életmódváltó magányodnak, olyan emberekkel beszélgethetsz nap, mint nap, akik hasonló dolgot csinálnak mint te, hasonló problémákkal küzdenek.

Heti csoport találkozók Zoom-on

Részt vehetsz a heti Zoom meetingeken, ahol átbeszéljük ki hol tart, kinek mit kell megoldania. Észre fogod venni, hogy időnként mások történeteiből lehet a legtöbbet tanulni. Ráadásul ezeken az alkalmakon szuper virtuális ismerettségek is létrejönnek a csoporttársaiddal.

A Zoom találkozók felvételei

Megkapod a Zoom találkozók videó felvételeit, így ha nem tudtál résztvenni, vagy sok volt egyszerre az információ, akkor is lesz alkalmad feldolgozni.

A ketogén diéta alapjai

Ez a tréning közérthető nyelvezettel, mégis részletesen tartalmazza a ketogén diéta alapvető tudnivalóit. Megtudsz belőle minden szükséges információt a tested működéséről, a ketogén diéta alap pilléreiről, arról hogy a legtöbben milyen hibákat követnek el a diétájuk során és hogyan lehet orvosolni ezeket.​

A keto flu megelőzése és kezelése

Ha a ketogén diétára való átállás előtt cukorban és más szénhidrátokban gazdag volt az étrended, nagyobb az esély, hogy ezek a tünetek az új étrendre való átállást követő néhány napban megjelennek. De számos ember van, aki ilyen esetben is könnyedén átáll anélkül, hogy akár csak egyet is megtapasztalna ezekből a tünetekből. Nem feltétlenül jelentkezik, de jelentkezhet a kezdeti időszakban, amikor a szervezeted kezd átállni, ezért hasznos ha tudsz arról, hogy mi ez és mit tehetsz ellene.

Alapanyagok ketogén diétához

Részletes lista azokról az alapanyagokról, amiket fogyasztunk a ketogén étrendben. Nagy segítség lesz ez a számodra, hogy tudd, mik azok az alapanyagok amiket a konyhádban tarthatsz, és mik azok, amiket ne vásárolj meg.

Ételek és italok amiket kerülj el a ketogén diétában

Nagyon hosszú lista lenne és nehéz lenne fejben tartani azokat az ételeket és alapanyagokat, amiket elkerülünk a ketogén diétában. Ezért készítettem inkább egy részletes – könnyen megérthető – útmutatót magyarázatokkal azokról az ételcsoportokról, amiket elkerülünk. Ennek a tudásnak a birokában akkor sem zavarodsz össze, ha étteremben kell rendelned, vagy vendégségbe mész

A "varázs" táblázat

Megkapod a "varázs" táblázatomat excel formátumban, ami néhány kattintással kiszámítja a számodra szükséges bevitelt nem csak energiára, de a pontos makrókra is lebontva. Ezzel a tested pillanatnyi állapotához igazíthatod az étrendben található mennyiségeket

Csírák és mikrozöldségek

Bónuszként megkapod a csírák és mikrozöldségek otthoni termesztéséről szóló video tréninget, amivel szinte fillérekből termesztheszt magadnak friss, alacsony szénhidráttartalmú zöldségeket akkor is, ha nincs kerted, hanem egy társasház sokadik emeletén élsz, mint én

Mentorálás & Motiváció

Folyamatosan mentorálni foglak, online formában közvetlenül fogunk együtt dolgozni. Folyamatosan motiválni foglak, így biztosan nem fogy el a kezdeti lelkesedésed

Haladást segítő konzultációk

Bármikor ha elakadsz néhány kattinttással kérhetsz zoom konzultációt, ahol kibogozzuk és megoldjuk az aktuális nehézségedet és ha szükséges, megkapod azt a finom kis "tovább pöccintést" amivel tovább fogsz haladni a célod felé

Ha összeszámolod, az ajánlat értéke minimum 419.000 forint
De nem kell ennyit fizetned érte!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy elégedett leszel. Semmi más dolgod nincs, mint belevágni a Jóízű Karcsúsodás programba, lépésől lépésre azt tenni, amit a program során kérek legalább 12 héten keresztül. Ha mindent megtettél és nincs változás, visszatérítem a teljes befizetett összeget. (Ennek részletes működését az ÁSZF 11. pontjában találod)

Hallgasd meg azokat, akik már elkezdték

Melyiket választod?

Havi tagsági díj
18.950 Ft ISMÉTLŐDŐ BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
  •  
ELÉRHETŐ
Éves tagság
189.500 Ft egyösszegű fizetés, 2 hónap ajándék
  •  
Elérhető

Azonnal elkezdheted!

Csatlakozz a Jóízű Karcsúsodás programhoz! Ajándékozz magadnak csodás új alakot. Veszítsd el azt a súlyt, amit régóta szeretnél és nézd magad elégedetten amikor a tükörbe pillantasz.

Nem veszítesz mást, csak azokat a kilóidat, amit már régóta szeretnél eltüntetni

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy elégedett leszel. Semmi más dolgod nincs, mint belevágni a Jóízű Karcsúsodás programba, lépésől lépésre azt tenni, amit a program során kérek legalább 12 héten keresztül. Ha mindent megtettél és nincs változás, visszatérítem a teljes befizetett összeget. (Ennek részletes működését az ÁSZF 11. pontjában találod)

Hogy fog a havi tagsági díj működni?

A fenti gombra kattintást követően, a következő oldalon kitöltöd a megrendelő formot, majd az ismert módon végigmész a bankkártyás fizetési folyamaton az OTP SimplePay felületén. A különbség az lesz, hogy látni fogod, hogy ez egy kártyaregisztrációs fizetés.

Az első díj, amit kifizetsz a fizetés napjától érvényes – választásod szerint – a következő egy hónapra vagy egy egy évre. Amennyiben a már kifizetett időszakot követően is szeretnél tag maradni, nincs teeendőd, az OTP SimplePay levonja a bankkártyádról a következő időszak díját. Amennyiben szeretnél kilépni, úgy a lemondás linkre kattintva a következő terhelés előtt le tudod mondani. Vagy ha szeretnéd, felhívsz vagy email-t írsz nekem, és úgy is megteheted.

Természetesen, ha törlöd az előfizetésed, a hozzáférésed megszűnik és a csoport felületéről is ki kell, hogy léptesselek.

Az ASZF 10. pontja tartalmazza az ismétlődő fizetés szabályait és menetét.

Biztonságos?

A bankkártyás fizetés 100% biztonságos.
45 napig visszavonhatod a fizetést a bankodnál ez a chargeback.

Nálam a bankkártyás fizetés az OTP bank SimplePay oldalán történik a Fizetés gombra kattintás után. Hozzám semmilyen bankkártya adat nem kerül.
A bank pedig szigorúan átvilágított engem és megbízható vállalkozásnak minősített. 

Az utalás esetén nem tudod kinek utalsz, nem kapod vissza a pénzed és te fizeted az utalás díját. A bankkártyás fizetés ingyenes és a legbiztonságosabb. Ráadásul azonnal megkapod az eredményt.

Hallgasd meg azokat, akik már elkezdték

Gyakran ismételt kérdések

és a válaszok

Igen. Minden egyes receptnél megtalálod az energiatartalmat, a szénhidrát-, fehérje-, és zsírtartalmat.

A ketogén életmód egészséges emberek számára biztonságosan használható. Táplálkozási tanácsadó csak egészséges emberek számára adhat életmód vagy táplálkozási tanácsot. Tájékoztasd orvosodat az esetleges életmódváloztatásodról.

Diagnosztizált betegséggel küzdő személyek csak az orvosuk tudtával, annak útmutatásai alapján változtassanak életmódjukon.

A receptek tartalmaznak tejtermékeket. Amennyiben laktóz érzékeny vagy, ezeket az alapanyagokat ki tudod cserélni laktózmentes alapanyagokra.

Amennyiben kazein érzékeny (is) vagy, úgy is léteznek növényi tejből készült alternatív alapanyagok, de ezek felhasználandó mennyisége eltérhet a receptekben megadottaktól, amit nem teszteltünk.

Igen, a receptek nem tartalmaznak glutént, illetve glutén tartalmú alapanyagokat

Igen. Az online fizetés egyszerű, biztonságos és gyors. Pont olyan, mintha boltban vásárolnál vele. Az OTP SimplePay rendszerét használjuk, a bankkártya adataid nem jutnak el hozzánk, csak egy jelzést kap a rendszerünk arról, hogy a fizetés sikeresen megtörtént.

Ha vásároltál már boltban bankkártyával, vettél fel pénzt, akkor az online fizetés sem fog gondot okozni. Az egész folyamat érthető, gyors és segítséget találsz menet közben.

Miután a megrendelés gombra kattintottál, átirányít a weboldal egy adatbekérő oldalra, ahol megadod a kapcsolati és számlázási adataidat, ellenőrzöd majd véglegesíted a megrendelésedet. Itt a fizetés gombra kattintva átkerülsz az OTP SimplePay felületére. Vedd elő a bankkártyádat. Négy dolgot kell beírnod: A nevet, a 16 számjegyből álló bankkártya számodat, a kártya lejárati idejét és a 3 jegyű CVV kódot. Ha ezzel megvagy, kattints az elküldésre és kész is vagy.

Teljesen. Hozzánk nem is kerülnek a bankkártya adataid, az egész fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán történik, hiszen csak ott kell beírnod az adataidat. Tehát a bankon kívül senki nem fogja a bankkártya adataidat megismerni

A számlát a bankkártyás fizetést követően a Billingo online számlázó állítja ki automatikusan és külön email-ben megküldi az általad megadott email címre.

Ingyen letölthető bónusz a tréning résztvevőinek

Összesen 19 recept ketogén diétához
6 recept reggelikhez
8 recept ebédekhez
5 recept vacsorákhoz

Havi vagy éves tagsággal kéred?

Havi tagsági díj

18.950 Ft

Ismétlődő bankkártyás fizetés

1 havi díj így nem kötelezed el magad hosszabb távra. Kártyaregisztrációs, havonta ismétlődő fizetés. Az időszak végével lemondhatod, vagy a terhelést követően újabb egy hónapig tudsz a programban maradni.

Éves tagság

189.500 Ft

Egyösszegű fizetés, 2 hónap ajándék

Ha nagy súlytól szeretnél megszabadulni érdemes ezt a megoldást választanod, így 2 hónapot ajándékba kapsz, ezzel 37.900 forintot takarítasz meg.