Ketogén hedonista

Diéta tervezés | Táplálkozási tanácsadás | Receptek | Workshop

Segítek abban, hogy te irányítsd a tested

Az alak, amiről álmodsz. A megjelenés amit kívánsz. A jó közérzet amire vágysz. Abból az életmódból származik, amiért teszel.

Az elméleti információk gyűjtögetése, az újabb tippek és trükkök hajszolása nem visz közelebb a célod eléréséhez. Egy dolog segít, a megvalósítás. Fejezd be a halogatást és kezdj el végre megvalósítani.

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

Személyre szabott étrend és tanácsadás

A céljaid alapján megtervezem az étrendedet és segítek hogy a programot a gyakorlatban is végigcsináld. Végig támogatlak abban, hogy megvalósítsd önmagad legjobb verzióját.

keto diet

Standard Keto Diéta

Nagyon magas az egészséges zsírokban, mérsékelt fehérjetartalommal és kevesebb, mint 30 g nettó szénhidrát tartalom. Azok számára, akik: Progresszív fogyást szeretnének. Kevés vagy közepes fizikai aktivitást végeznek. Elhízottak (férfiak több, mint 25%, nők több, mint 40% testzsír esetén). Az S.K.D. makrotápanyag-profilja: zsír 70% fehérjék 25% szénhidrát 5%

zsírégetés keto

Magas Fehérjetartalmú Keto Diéta

Az S.K.D.-hez képest magasabb fehérje tartalom, alacsonyabb zsírtartalom. Azok számára, akik magasabb aktivitást végeznek (pl. súlyzós edzések heti néhány alkalommal), akik testkompozíció változtatást szeretnének, azaz vékony de zsíros a testük, tehát a céljuk a zsírvesztés és az izom építés egyszerre. Az M.F.K.D. makrotápanyag-profilja: zsír 60% fehérjék 35% szénhidrát 5%

diet keto

Célzott Keto Diéta

Magas fizikai aktivitáshoz, sportolók számára, amennyiben a Magas Fehérjetartalmú Ketogén Diétánál magasabb energiaigény mutatkozik az edzések során. A C.K.D. makrotápanyag-profilja: zsír 65% fehérjék 25% szénhidrát 10%

blue and white i love you round plate

Platótörő Étrend

Azok számára, akik elérték az úgynevezett "platót" a fogyásukban, azaz a korábbi diétás étrendjük úgy tűnik nem működik, nem tudnak tovább fogyni. A makrotápanyag-profilt a kliens számára egyedileg határozzuk meg.

Mindezt Hedonista felfogással, hogy az ételed továbbra is örömforrás maradhasson. Így eszedbe sem fog jutni „csalni” a diétában és szinte észerevétlenül átalakulnak az étrendi szokásaid. Ez a kulcs a hatékony fogyáshoz visszaesés vagy jojó effektus nélkül.

certificate-professional-nutritionist

KETOGÉN DIÉTÁRA VAN SZÜKSÉGED?

Ha az alábbiak közül egy vagy több igaz rád, a ketogén étrendet érdemes választanod. Ráadásul mindezt Hedonista felfogással, rendkívül ízletesen biztosítom a számodra. 

Arról álmodozol, hogy végre csinos és szexi lesz az alakod, de még nem tudod, hogyan érd el.

Szeretnél egészségesebb, energikusabb lenni és a korodat meghazudtoló formába kerülni.

A diéta közben is szeretnél ízletes, izgalmas ételeket fogyasztani és élvezni az étkezéseket

Kipróbáltál már különböző fogyókúrákat, de valódi életmódváltást nem tudtál elérni.

Szeretnél végre lefogyni anélkül, hogy visszagíznád a leadott kilókat.

A korábbi étrendeddel, diétáddal már nem tudsz tovább fogyi, vagy egyszerűen meguntad

Ne feledd! A Ketogén Hedonista étrendben helyet kapnak a ketogén kenyerek, ketogén péksütemények, ketogén pizzák és ketogén édességek is.

Személyre szabott Ketogén Diéta

Az elmélet nem segít, cselekedned kell. Ehhez tudnod kell a pontos lépéseket, eszközöket és stratégiát és mindezt alkalmaznod kell. Ebben leszek a segítségedre.

Személyes étrend tervezés, telefonos konzultáció és támogatás a teljes program során, minden csomagban.

.