Jóízű Karcsúsodás program előregisztráció

Az előregisztráció kötelezettségmentes. Arra biztosít lehetőséget, hogy elsőként kapj értesítőt és jelentkezési lehetőséget a 2023. áprilisában induló programra

Kattints az alábbi gombra és add meg az értesítési adataidat

KI TARTJA A JÓÍZŰ KARCSÚSODÁS PROGRAMOT?

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

certificate-professional-nutritionist

Rea vagyok, Ketogén Hedonista

Régebben csak sima hedonista voltam, súlyos tészta és kenyér függőséggel. 🙂 

Mielőtt a ketogén módszerre rátaláltam, mindenféle diétát kipróbáltam a káposztaleves kúrától a kaloriák számolgatásán át, a „csirke-rizs” testépítő étrenden keresztül a paleóig, étel helyettesítő porokat, fogyasztó kapszulákat, felsorolni is nehéz, hogy mi mindent.

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton, megosztom veled.

Kb. 15 éve kezdtem el ezt az életmódot. Eleinte csak a kilóim csökkentése érdekelt. Voltak „visszeséseim” és kudarcaim. Aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet fennartható egy életmód, ha finomakat lehet enni és nem kell korlátozásként tekinteni a táplálkozásra, hanem igazán élvezetessé teszem.

Szép lassan kikísérleteztem, hogy hogyan lehet elkészíteni szinte mindent keto változatban. Ráadásul úgy, hogy minden alapanyag beszerezhető a receptjeimhez normál hyper-marketekben és átlagos piacokon. Tehát zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, zsírokat, olajokat és magliszteket használok, azaz kizárólag természetes összetevőket.

Most már nem diétaként hanem étrendként tudok tekinteni a rendszeremre.  Jól érzem magam a bőrömben. A kenyerek, tészták és pizzák utáni sóvárgásom teljesen elmúlt, hiszen elképesztően finom alternatíváik lettek az én keto változataim. 

A gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon érdekelt az elmélet is. Tudom, sokan vannak, akiket az eredmény érdekel, az elméletet inkább meghagyják a kutatóknak, de én nem ilyen vagyok. Valahogy mindennek tudni akartam a miértjét is. Az üzleti világban dolgoztam, mellette képeztem magam folyamatosan a táplálkozással kapcsolatos területeken, majd végül nemzetközi képzésben megszereztem a Keto táplálkozási tanácsadó és a Professzionális táplálkozási szakértő képesítéseket.

A programjaimon már többszázan résztvettek, de aktívan kommunikálok a különböző social média platformokon a követőimmel is. Látom kinél mi hozza meg az áttörést. Téged is érdekel másoknak mi hozta meg a sikert? Akkor gyere.

Tudom mit érzel, mert én is jártam ott, ahol most te

Tini koromtól kezdve kínlódtam a súlyommal, ami a 20-as éveimre a lányom születését követően csak rosszabb lett. Annó kipróbáltam egy csomó ostoba fogyókúrát, amivel a jojó hatás miatt összességében rengeteget híztam. Az alapanyagcserém lelassult, enervált voltam és ahogy mondani szokás „csak ránéztem 10 deka sajtra, azonnal 20 dekát híztam”.

2006-ban, 29 évesen

Visszajelzések

Ezt mondják, akik már résztvettek a Jóízű Karcsúsodás Programon

Két dolog van az életemben, amivel nem vergődők zöld ágra évtizedek óta: az angol nyelv elsajátítása és a fogyókúra.

Az internet is tudja rólam ezt, mert számtalan reklámot kapok mindkét témával kapcsolatban. Elő is fizetek néha hol szókártyákra, hol egy új étrendre…

A Ketogén Hedonista is így került a látóterembe. Reának is elhittem, hogy most majd lefogyok, ezért csatlakoztam a Jóízű Karcsúsodás programhoz is.

Teljesen meg vagyok döbbenve, hogy ez működik.
A ketogén diéta ugyanis nem ismeretlen számomra, de ha ész nélkül csinálja az ember, akkor nem hatásos sajnos.

Nagy szükségem volt Rea motiválására, a pontosan összeállított arányokra, az étrendre és a csoportra!
Ha ez nincs, feladtam volna, mert az első három hét nem volt könnyű…konkrét (cukor) elvonási tüneteim voltak…, de most azt mondom megérte és úgy látom, hogy végre a jó irányba haladok.

Egyre több blúzt tudok felvenni, a szekrényem „majd belefogyok” részéből… Nyilván hosszú még az út, de a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik….

Egy dolog szomorít csak el: hogy nem találtam rá előbb Reára és egy csomó családi fotót utálok amiatt, ahogy kinézek rajta….szülinapok, ahol el vagyok bújva valahol a háttérben….nyaralások, ahol csak a fejem van ki a vízből, lehetőleg az is búvárszemüvegben…. 🙂

+1 Járulékos nyeresége a ketonak a folyamatos nyugalmi állapot: sokkal higgadtabban kezelem a hétköznapokat, mint eddig. Valószínűleg a stabil vércukorszintnek köszönhetően.

Korábban már ismerkedtem a KETO étrenddel, rendeltem olyan ebédet, ami ennek fényében készült, de aztán a vacsora általában máshogyan alakult, nem tudtam a többi étkezésnél az előírtakat tartani és így nyilván eredménye sem volt.
 
Aztán találkoztam Veled a neten, indult az ingyenes online konzultációd és ott döbbentem rá, hogy ezt így is lehet, pedig hihetetlen mennyiségű információval láttad el az ott Téged követőket.
 
Aztán indult a program, amivel elsőre úgy voltam, hogy miért fizetnék érte, hiszen eddig sem vált be semmi, amit ezen a téren próbáltam, de aztán aludtam rá egyet és a fenti indokok miatt igent mondtam és csatlakoztam Hozzád.
 
Tudom, hogy sablon, de hihetetlen jól döntöttem. Az az információáradat, amit Tőled kapunk (és még nincs itt a vége) sokszor csak sokadik olvasásra befogadható és elsajátítható, legalább is nekem. Mindig és mindig kutatod, hogyan tudnál valakinek az adott problémáin segíteni, mindig megosztasz velünk valami új információt, akár a csoportban, akár a zoom-okon. Ezeken sajnos nem nagyon tudok részt venni, leginkább csak „fülelek”, de Tőled még soha nem hallottam egy rossz szót sem senkire, Te nem bántasz bennünket, ha valamit nem úgy teszünk, ahogyan a cél érdekében helyes lenne, hanem akár többedjére is újra és újra elmondod, hogy mit miért és hogyan kell tennünk, hogy a kívánt hatást elérjük.
 
Mi többször is beszélgettünk már telefonon és írásban is csak megerősíteni tudom, hogy fantasztikus ember vagy, aki a dolgokat mindig a realitás felől közelítve világítod meg nekem. Mindig, minden alkalommal segítesz átlökni azon a ponton, ahol elakadtam és valahogy ösztönösen ráérezve ezt pont úgy teszed, ahogyan nekem az a legjobban segít.
 
Továbbra is fenntartom, hogy foglalkozz coach-olással is, hihetetlen érzéked van az emberekhez.❤
 
És csak egy gondolat még: SENKI NE HABOZZON a csatlakozással, csodás ember kezei közé fog kerülni, aki mindig minden pillanatban a kellő hozzáértéssel fogja őt támogatni ezen a nem mindig könnyű életmódváltós-úton.
 
Szeretettel: Kata

Tök jó konstans üzemmódban vagyok, annak ellenére, hogy az életem egyéb területeit, főleg az egyetemet tekintve halál van. Egy hete 2.5 órákat (!) alszom, és nem látom a végét (dec.14ig ez lesz kb). Semmiféle extra faxni energiát nem tudok beletenni főzőcskézésbe, de még a gondolkodásba se. Akartam böjtölni, meg sokmindent akartam, de most nem annak az ideje van, hogy tudjak foglalkozni vele (kivéve, mikor azért nem eszem, mert elfelejtettem/nem volt idő 😀 de azért ez nem tervezett). Panasznak tűnhet ez, de igazából épp azt akarom mesélni, hogy tökre elégedett vagyok, hogy most ebben a bazinehez helyzetben csak simán „élem” a ketot, mert természetes, minimál-energiabol megoldom (hisz más sem kerül kevesebb energiaba), fogyok, jól vagyok fizikailag a terhelés ellenére. Szóval ez csúcs!