fbpx

Ha már rájöttél, hogy iszonyú nehéz pusztán az adagok csökkentésével fogyni, olvass tovább

Szeretnél végre egy olyan módszert, amivel nem kell éhezned, finomakat ehetsz és nem csak eléred, de fenn is tudod tartani az álomalakodat?
Mindezt kapszulák, porok, folyadékok és egyéb “csodaszerek” nélkül?

Kattints lent a gombra és indítsd el az INGYENES jelentkezésed!

Az aktuális tréning időpontja:

2024. április 23. 18:00

Olyan könnyen megérthető információs anyagokat, lépésről-lépésre terveket, konkrét étrendeket – a hozzá való receptekkel – készítettem neked, amikkel garantáltan elérheted azt az alakot és súlyt, amire régóta vágysz.

Nemcsak pontosan elmagyarázom, hogy pontosan mit kell tenned, hanem át fogod látni a teljes folyamatot, hogy mi és miért működik. Mindezt porok, kapszulák, lötyik és ételhelyettesítők nélkül.

Ha te is megismernéd a bevált módszert, regisztrálj az INGYENES tréningre!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a tréning már elkezdődött, de ha a gombra kattintasz, küldök értesítést a következőről

A tréning ingyenes, de korlátozott a helyek száma

A TRÉNINGEN MEGTUDOD:

Pontosan mit kell tenned ahhoz, hogy elérd végre a azt az alakot és súlyt, amit olyan régóta szeretnél?

Mi az oka a kenyér, tészta és édesség „függőségednek” és hogy hogyan lehet legyőzni?

Mi az a mire biztosan nincs szükséged az álomalakod eléréséhez?

Hogyan érdemes kiválasztanod a számodra alkalmas új étrendet vagy életmódot?

Kell-e számolni a kalóriákat, szénhidrátokat és egyéb makrotápanyagokat?

Miért vagy folyton éhes, amikor úgy tűnik a számodra, hogy mindent jól csinálsz?

EZEKEN KÍVÜL, megválaszolom az összes kérdést is. Egy egy ilyen alkalom, felér egy konzultációval. A legutóbbi alkalommal a tréning végén több, mint egy órán keresztül csak a résztvevők kérdéseire válaszoltam. Szóval érdemes élőben részt venned rajta.

Ha valami közbejön és mégsem tudsz jelen lenni – korlátozott időn keresztül – vissza fogod tudni nézni a tréninget felvételről. Persze így a kérdéseidet nem tudom élőben megválaszolni, szóval azért érdemes ott lenned, használd ki az élő lehetőségét.

Ha élőben részt veszel a tréningen, nem csak rengeteg hasznos tudással leszel gazdagabb, de adok neked egy szuper ajándékot is.
A tréninget felvételről vissza fogod tudni nézni, de az ajándékot csak azok tudják majd élvezni, akik élőben kapcsolódnak be

Itt találkozhattál már velem

TikTok

Facebook

Instagram

Ezt most nem érdemes kihagynod. Lehet, hogy ez a tréning lesz az, ami megváltoztatja az életedet…

Ki tartja a tréninget?

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

certificate-professional-nutritionist

Régebben csak sima hedonista voltam, súlyos tészta és kenyér függőséggel. 🙂 

Korábban mindenféle diétát kipróbáltam a káposztaleves kúrától a kalóriák számolgatásán át, a „csirke-rizs” testépítő étrenden keresztül a paleóig, étel helyettesítő porokat, fogyasztó kapszulákat, felsorolni is nehéz, hogy mi mindent.

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton, megosztom veled.

Kb. 15 éve kezdtem el ezt az életmódot. Eleinte csak a kilóim csökkentése érdekelt. Voltak „visszeséseim” és kudarcaim. Aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet fennartható egy életmód, ha finomakat lehet enni és nem kell korlátozásként tekinteni a táplálkozásra, hanem igazán élvezetessé teszem.

Szép lassan kikísérleteztem, hogy hogyan lehet elkészíteni szinte mindent keto változatban. Valamint kifejlesztettem egy módszert, amivel konkrét apró lépéseken keresztül bárki egészséges módon tudja bevezetni az életébe. Ráadásul úgy, hogy minden alapanyag beszerezhető a receptjeimhez normál hyper-marketekben és átlagos piacokon. Tehát zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, zsírokat, olajokat és magliszteket használok, azaz kizárólag természetes összetevőket.

Most már nem diétaként hanem étrendként tudok tekinteni a rendszeremre.  Jól érzem magam a bőrömben. A kenyerek, tészták és pizzák utáni sóvárgásom teljesen elmúlt, hiszen elképesztően finom alternatíváik lettek az én keto változataim. 

A gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon érdekelt az elmélet is. Tudom, sokan vannak, akiket az eredmény érdekel, az elméletet inkább meghagyják a kutatóknak, de én nem ilyen vagyok. Valahogy mindennek tudni akartam a miértjét is. Az üzleti világban dolgoztam, mellette képeztem magam folyamatosan a táplálkozással kapcsolatos területeken, majd végül nemzetközi képzésben megszereztem a Keto táplálkozási tanácsadó és a Professzionális táplálkozási szakértő képesítéseket.

A programjaimon már többszázan résztvettek, de aktívan kommunikálok a különböző social média platformokon a követőimmel is. Látom kinél mi hozza meg az áttörést. Téged is érdekel másoknak mi hozta meg a sikert? Akkor gyere.

Csak bizonyos időszakokban tartok ilyen ingyenes tréninget, nem tudom mikor lesz legközelebb ilyen - ha úgy érzed, ez az ajánlat neked való, akkor jelentkezz, amíg van még hely