fbpx

Nem tetszik amit a tükörben látsz?

óra
perc
másodperc
Ez a tréning elkezdődött, de ha a gombra kattintasz és megadod az adatokat, elküldöm a felvétel elérhetőségét email-ben.

A kalóriadeficit önmagában nem vezet eredményre!
A szervezet nem hajlandó könnyedén a zsírraktárokhoz nyúlni, ha csak kevesebb kalóriát adsz neki. De van egy másik út!

Tedd meg az első lépést a Valódi Fogyás Felé!

Kattints a gombra és jelentkezz  az INGYENES online tréningre!
👇

A tréning tartalma:

Rengeteg nő tapasztalja, hogy még akkor is évről évre hízik, ha nem eszik túl sok kalóriát.

A hagyományos táplálkozás hormonális hatása zsírfelhalmozódáshoz vezet, valamint megakadályozza a zsírraktárak lebontását. Ráadásul az étvágyat is megnöveli, így kínkeserves hosszú távon a kalóriadeficitet tartani.

  • Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
  • Mi a kulcs a valódi, zsírból történő fogyáshoz?
  • Hogyan hatnak az egyes makrotápanyagok a hormonháztartásodra és egyáltalán mik ezek?
  • A tréningen mutatok egy olyan táplálkozási stílust, amivel visszaveheted az uralmat az éhséged felett és ezáltal te kontrollálhatod a súlyod. 

Itt nincsenek „csodaszerek” vagy „varázslatos porok”, csak egyszerű, hatékony módszerek, amik valódi eredményeket hoznak.

Ha te is megismernéd ezt a bizonyított módszert, nézd meg az INGYENES tréninget!

óra
perc
másodperc
Ez a tréning elkezdődött, de ha a gombra kattintasz és megadod az adatokat, elküldöm a felvétel elérhetőségét email-ben.

A tréning ingyenes, ragadd meg a lehetőséget

Itt találkozhattál már velem

TikTok

Facebook

Instagram

Ha elégedetlen vagy a tükörképeddel, ne hagyd ki ezt az esélyt!

Ki tartja a tréninget?

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

certificate-professional-nutritionist

Régebben csak sima hedonista voltam, súlyos tészta és kenyér függőséggel. 🙂 

Korábban mindenféle diétát kipróbáltam a káposztaleves kúrától a kalóriák számolgatásán át, a „csirke-rizs” testépítő étrenden keresztül a paleóig, étel helyettesítő porokat, fogyasztó kapszulákat, felsorolni is nehéz, hogy mi mindent.

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton, megosztom veled.

Kb. 15 éve kezdtem el ezt az életmódot. Eleinte csak a kilóim csökkentése érdekelt. Voltak „visszeséseim” és kudarcaim. Aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet fennartható egy életmód, ha finomakat lehet enni és nem kell korlátozásként tekinteni a táplálkozásra, hanem igazán élvezetessé teszem.

Szép lassan kikísérleteztem, hogy hogyan lehet elkészíteni szinte mindent keto változatban. Valamint kifejlesztettem egy módszert, amivel konkrét apró lépéseken keresztül bárki egészséges módon tudja bevezetni az életébe. Ráadásul úgy, hogy minden alapanyag beszerezhető a receptjeimhez normál hyper-marketekben és átlagos piacokon. Tehát zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, zsírokat, olajokat és magliszteket használok, azaz kizárólag természetes összetevőket.

Most már nem diétaként hanem étrendként tudok tekinteni a rendszeremre.  Jól érzem magam a bőrömben. A kenyerek, tészták és pizzák utáni sóvárgásom teljesen elmúlt, hiszen elképesztően finom alternatíváik lettek az én keto változataim. 

A gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon érdekelt az elmélet is. Tudom, sokan vannak, akiket az eredmény érdekel, az elméletet inkább meghagyják a kutatóknak, de én nem ilyen vagyok. Valahogy mindennek tudni akartam a miértjét is. Az üzleti világban dolgoztam, mellette képeztem magam folyamatosan a táplálkozással kapcsolatos területeken, majd végül nemzetközi képzésben megszereztem a Keto táplálkozási tanácsadó és a Professzionális táplálkozási szakértő képesítéseket.

A programjaimon már többszázan résztvettek, de aktívan kommunikálok a különböző social média platformokon a követőimmel is. Látom kinél mi hozza meg az áttörést. Téged is érdekel másoknak mi hozta meg a sikert? Akkor gyere.

Ha szeretnéd megtudni mire van szükséged ahhoz, hogy el tudd kezdeni a változást, jelentkezz mielőtt lejár a számláló!