Az előadás INGYENES, de előzetes regisztráció szükséges

A NYÁRI ALAK TÉLEN KÉSZÜL – de hogyan?

Szeretnél végre egy olyan módszert, amivel nem kell éhezned, finomakat ehetsz és nem csak eléred, de fenn is tudod tartani az álomalakod?

Hogyan tudod elérni azt az alakot és súlyt amivel végre elégedett lehetsz, ráadásul közben elképesztően energikussá válsz?

Mindezt kapszulák, porok, folyadékok és egyéb „csodaszerek” nélkül?

Kattints lent a gombra és indítsd el az
INGYENES jelentkezésed

Az előadás kezdete: 2023. 01. 04. 18:00

nap
óra
perc
másodperc

Ez az előadás INGYENES, de korlátozott a helyek száma

Az előadáson elmondom hogy:

  • Mi az a mire biztosan nincs szükséged az álomalakod eléréséhez
  • Hogyan érdemes kiválasztanod a számodra alkalmas új étrendet vagy életmódot
  • Milyen ketogén diéta típusok léteznek, mik a hasonlóságok és különbözőségek
  • Ha a ketogén diétát választod hogyan tudod elkezdeni, mire figyelj
  • Hogyan lehet az, hogy egyesek azt állítják, hogy a ketogén étrenddel mindenki egészségesen tud lefogyni, mások meg szinte ördögtől valónak tartják
  • Mi az a ketózis, hogyan érheted el mindössze a táplálkozásoddal és veszélyes-e valójában
  • Mi az a keto flu, mikor alakul ki és hogyan lehet elkerülni
  • Mik azok az okok, amiért egyeseknél nem működik a ketogén diéta
  • Hogyan kell kiszámítani a szükséges makro tápanyagokat a te konkrét esetedben
  • Mennyi az igazságtartalma a magazinokban rendszeresen felbukkanó ketogén diétával kapcsolatos cikkeknek

Lehetőséged van kérdezni is, így biztosan nem lesz kimaradt információ vagy láncszem

Ketogén hedonista

Seres Andrea 
Ketogén Hedonista
Nemzetközileg Akkreditált Keto Táplálkozási Tanácsadó
Professzionális táplálkozási szakértő

certificate-professional-nutritionist

Rea vagyok, Ketogén Hedonista

Régebben csak sima hedonista voltam, súlyos tészta és kenyér függőséggel. 🙂 

Mielőtt a ketogén módszerre rátaláltam, mindenféle diétát kipróbáltam a káposztaleves kúrától a kaloriák számolgatásán át, a „csirke-rizs” testépítő étrenden keresztül a paleóig, étel helyettesítő porokat, fogyasztó kapszulákat, felsorolni is nehéz, hogy mi mindent.

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi nem. Mindazt amire rátaláltam az úton, megosztom veled.

Kb. 15 éve kezdtem el ezt az életmódot. Eleinte csak a kilóim csökkentése érdekelt. Voltak „visszeséseim” és kudarcaim. Aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet fennartható egy életmód, ha finomakat lehet enni és nem kell korlátozásként tekinteni a táplálkozásra, hanem igazán élvezetessé teszem.

Szép lassan kikísérleteztem, hogy hogyan lehet elkészíteni szinte mindent keto változatban. Ráadásul úgy, hogy minden alapanyag beszerezhető a receptjeimhez normál hyper-marketekben és átlagos piacokon. Tehát zöldségeket, húsokat, tejtermékeket, zsírokat, olajokat és magliszteket használok, azaz kizárólag természetes összetevőket.

Most már nem diétaként hanem étrendként tudok tekinteni a rendszeremre.  Jól érzem magam a bőrömben. A kenyerek, tészták és pizzák utáni sóvárgásom teljesen elmúlt, hiszen elképesztően finom alternatíváik lettek az én keto változataim. 

A gyakorlati tapasztalatok mellett nagyon érdekelt az elmélet is. Tudom, sokan vannak, akiket az eredmény érdekel, az elméletet inkább meghagyják a kutatóknak, de én nem ilyen vagyok. Valahogy mindennek tudni akartam a miértjét is. Az üzleti világban dolgoztam, mellette képeztem magam folyamatosan a táplálkozással kapcsolatos területeken, majd végül nemzetközi képzésben megszereztem a Keto táplálkozási tanácsadó és a Professzionális táplálkozási szakértő képesítéseket.

A programjaimon már többszázan résztvettek, de aktívan kommunikálok a különböző social média platformokon a követőimmel is. Látom kinél mi hozza meg az áttörést. Téged is érdekel másoknak mi hozta meg a sikert? Akkor gyere.

Ritkán tartok ilyen ingyenes tréninget, nem tudom mikor lesz legközelebb ilyen - ha úgy érzed, ez az ajánlat neked való, akkor jelentkezz, amíg van még hely